De Hulcky Road Show is een drive-in show (mobiele disco) voorzien van diverse licht en geluids apparatuur.

Hiermee kunnen wij een legio aan feesten verzorgen, te denken aan: Schoolfeesten, verjaardagen, examenfeesten, bruiloften, personeels feesten, barbecue feesten, tent feesten enz.

Wij kunnen onze show helemaal aanpassen aan uw wensen, van een kleine verjaardag in een klein zaaltje tot een groot schoolfeest voor 1000 feestgangers.
Met onze eigen apparatuur zijn wij in staat om tot ongeveer 700 man te draaien.
Voor grotere feesten kunnen wij altijd in overleg met u extra apparatuur huren, en kunnen wij het zo groot maken als u wilt!
Natuurlijk zijn kleinere feesten ook geen enkel probleem.

Onze apparatuur en discobar nemen erg weinig ruimte in, zodat we in de kleinste ruimte nog genoeg ruimte overhouden voor een groot feest!

Ook de muziek van de avond kunnen we helemaal aanpassen aan uw wensen, we hebben een ruime muziek-collectie met o.a.: Top40, Disco, Jaren 60/70/80/90, R&B, House, Nederlandstalig, Carnaval, Apres-ski en nog veel meer!
Verzoekjes zijn bij ons geen probleem, door onze grote collectie zullen er maar weinig verzoekjes niet gedraaid kunnen worden!

Wij zijn zelf gevestigd in Nijkerk en Woudenberg, en kunnen dus in een behoorlijke straal rond Amersfoort feesten verzorgen. (Putten, Zeewolde, Amersfoort, Scherpenzeel, Utrecht, Zwolle, enz.)

In ieder geval is ons motto:

U geeft een feest en wij maken er een GROOT FEEST van!

Wilt u ons boeken, of heeft u nog vragen? stuur ons een bericht via de contact pagina met uw wensen, en dan maken wij een vrijblijvende offerte voor u!